Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Επίσκεψη Τσίπρα στον Θοδωρή Ηλιόπουλο


Ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης τσίπρας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδ. Δρίτσα, Θαν. Λεβέντη και τα μέλη της επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μαρματάκη και Όλγα Στέφου, επισκέφθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» τον κρατούμενο απεργό πείνας Θοδωρή Ηλιόπουλο.

«Οκτώ μήνες μετά ο Θοδωρής Ηλιόπουλος κινδυνεύει να γίνει το δεύτερο θύμα του Δεκέμβρη μετά τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ.

«Ένα δικαιακό σύστημα το οποίο είναι ανίκανο να αποδώσει δικαιοσύνη ταλαιπωρεί ένα αθώο παιδί που το μόνο του έγκλημα ήταν ότι συμμετείχε, μαζί με χιλιάδες άλλους, στις μεγάλες κινητοποιήσεις του Δεκέμβρη, στις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Αυτό που ζητάει ο Θοδ. Ηλιόπουλος, διακινδυνεύοντας την ίδια του τη ζωή, είναι να εκδικαστεί η υπόθεσή του. Και διακηρύσσει την αθωότητά του, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του» σημείωσε ο κ. Τσίπρας ο οποίος κάλεσε τον υπουργό Δικαιοσύνης Ν. Δένδια «να εκδικαστεί άμεσα το αίτημα αποφυλάκισης του απεργού πείνας Θοδ. Ηλιόπουλου.».


ΘΟΔΩΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου