Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

H συγκινητική Επιστολή των γονιών του ηθοποιού Κ.Παπαχρόνη.


Η ευγνωμοσύνη μιας οικογένειας που έχασε τον άγγελό της. Με ένα μπουκάλι κονιάκ και μια συγκινητική επιστολή, η οικογένεια του αδικοχαμένου ηθοποιού Κωνσταντίνου Παπαχρόνη θέλησε να ευχαριστήσει τους δημοσιογράφους για τη σοβαρότητα που επέδειξαν στην καταγραφή του τραγικού χαμού του. Μια πράξη σπάνια και ασυνήθιστη που μας συγκίνησε πραγματικά. Μέσα στο βαρύ πένθος και τη θλίψη τους, οι γονείς και τα αδέλφια του πρόωρα χαμένου Κωνσταντίνου, που «έφυγε» στα 31 του χρόνια και κατά κοινή ομολογία είχε να δώσει ακόμη πάρα πολλά στην έβδομη τέχνη, έστειλαν ευχές για τον καινούργιο χρόνο σε εμάς και τους... οικείους μας.

Ακολούθως δημοσιεύω αυτούσια την επιστολή της οικογένειας Παπαχρόνη και την θαυμάζω δημοσίως για την αξιοπρεπή στάση της, παρά τις δύσκολες ώρες που βιώνει:

«Ενας νέος άνθρωπος που υπηρετούσε την έβδομη τέχνη και που τόσο αγαπούσατε και γράφατε γι’ αυτόν δεν υπάρχει. Ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης χάθηκε ξημερώματα Τρίτης 2 Δεκεμβρίου και σκόρπισε σε όλους όσους τον γνώρισαν είτε από κοντά είτε από θεάτρου και τηλεοράσεως μια απέραντη θλίψη. Για μας τους γονείς του και τα αδέλφια του το κτύπημα είναι πολύ μεγάλο. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφραστούμε ανθρωπίνως. Παίρνουμε κουράγιο από τον Θεό και όλους εκείνους που τον αγάπησαν και προσεύχονται για μας. Μέσα από τον βαθιά ανθρώπινο πόνο μας βρίσκουμε το κουράγιο να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας εκφράσουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη για όσα κάνατε όλα αυτά τα χρόνια για τον Κωνσταντίνο και με τη σοβαρότητα που αντιμετωπίσατε το τραγικό αυτό γεγονός. Η στάση σας θα είναι πάντοτε βαθιά χαραγμένη στη μνήμη μας. Σας ευχόμαστε ολόψυχα να έχετε υγεία και δύναμη για να συνεχίσετε το δύσκολο έργο σας και η ευλογία του Θεού να είναι πάντοτε στα έργα σας και τους οικείους σας. Με την ευκαιρία των γιορτών του αγίου Δωδεκαημέρου και την ανατολή του νέου έτους δεχθείτε τις θερμότερες ευχές μας για ευλογημένα, υγιεινά και καρποφόρα έτη πολλά.
Με ιδιαίτερη τιμή κι ευχαριστίες
Οικογένεια Ιωάννου και Ελένης Παπαχρόνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου