Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

"Ορίστε κύριοι η "σημερινή" παιδεία μας"



"Σήμερα ξεκινάνε να μαθήματα σε σχολειά και στα περισσότερα ΑΕΙ και ΤΕΙ..και μαζί τους και ανεπίσημα και η περίοδος της εξεταστικής.

Όμως όταν 350.000 φοιτητές από εμάς δεν έχουν πάρει τα βιβλία τους ακόμα, ποίες οι απαιτήσεις να επιτύχουμε στην εξεταστική περίοδο αλλά και γενικά στη ζωή μας;
Ακόμη μια φορά λοιπόν κύριοι του περήφανου συστήματος παιδείας που έχετε δημιουργήσει,αυτήν τη παιδεία που είναι δωρεάν για όλους μας... και όλοι οι γονείς πληρώνουν και πληρώνουν από τα νήπια μας και συνεχίζουν..
...αυτή τη παιδεία που πηγαίνουν αναγκαστικά τα παιδιά στο σχολείο για να μην πάρουν απουσίες και μετά τρέχουν όλες τις ώρες από φροντιστήριο σε φροντιστήριο(στηρίζοντας έτσι το φροντιστηριακό σας σύστημα..),αυτή λοιπόν τη παιδεία που γι΄ αυτήν βγαίνουμε στους δρόμους να φωνάξουμε και στέλνετε αστυνομική δύναμη να μας χτυπήσει και να μας δηλητηριάσει με τα τοξικά της..

...αυτή τη παιδεία λοιπόν ποιος και πότε θα ενδιαφερθεί για να αλλάξει;;;και να αλλάξει πρώτα πρώτα η νοοτροπία αυτών που θα την αλλάξουν.!
Να είστε σίγουροι πως είστε οι μόνοι που θέλετε μια τέτοια παιδεία για τα ατομικά και πολιτικά σας συμφέροντα τόσα χρόνια..να είστε όμως και σίγουροι πως ΔΕΝ τη θέλει κανείς άλλος.! "

http://hakis-hakis.blogspot.com/2009/01/blog-post_4831.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου